Beoordelingen van Carpaccio Almere

Recente recensies van Carpaccio Almere

5 sterren na 21 reviews

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op de carpaccio zat geen kaas en heel veel groen. verder prima, spareribs waren prima

Reactie van Carpaccio :Geachte klant, dank voor de reactie. U heeft in dit geval de vitello tonato besteld en daar zit idd geen kaas op. De carpaccio runderhaas, entrecote of ribe eye wordt wel standaard met kaas geserveerd Met vriendelijke groet Team carpaccio almere

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super Alex

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon uitstekend

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grandioos!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega vers en echt een aanrader!!!!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke pluim weer ....snel& smakekijk

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling plaatsen was zo gebeurd. Daarna zo rond de 20x (15 min voor sluitingstijd) moeten bellen omdat ik zelf een foutje had gemaakt. Op de valreep kunnen wijzigen en daarna heerlijk genoten van de carpaccio. Ook de bezorger was zo bedachtzaam om niet aan te bellen omdat het misschien als vervelend werd ervaren, dus hij klopte zachtjes op het raam. We gaan zeker vaker bestellen!!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en carpaccio portie grootte en kwaliteit waren prima en alles werd supersnel bezorgd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Heerlijke verse carpaccio. Netjes op tijd bezorgd.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren zoals altijd voortreffelijk, maar ik vind het jammer en eerlijk gezegd niet klantvriendelijk dat de keus in bijgerechten zo beperkt is. Voorheen kreeg je zowel komkommersalade als friet, nu kan je maar 1 bijgerecht kiezen en als je friet kiest krijg je een gigantische portie die koud is voordat je ook maar op de helft bent. Ik snap dat niet iedereen op de salade zit te wachten maar geef mensen zelf de keus. Wat mij betreft liever wat minder friet en een beetje frisse salade erbij

Reactie van Carpaccio :Beste jaimy, We hebben hier idd voor gekozen omdat wij veel klachten kregen over deze combinatie dat de salade niet vers en warm was. Het is uiteraard wel mogelijk vermeld de volgende keer in de opmerking combinatie salade friet dan zullen wij deze aanpassen Mvg Alex carpaccio almerr

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker geluncht, bezorging was snel +/- halfuurtje. Netjes verpakt en de soep was nog warm

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste carpaccio van Almere.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijk eten

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. carpaccio was heerlijk. Veel friet en spareribs waren heerlijk mals

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top carpaccio heerlijke ribs