Beoordelingen van Carpaccio Almere

Recente recensies van Carpaccio Almere

5 sterren na 140 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top kwaliteit en snelle service!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goud!! Altijd heel lekker!! Beste kwaliteit!!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten lekkerste carpaccio en spare ribs van Almere fijne bezorging top

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer net zo lekker als de vorige keer.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker en keurig verzorgt en aan de wensen voldaan.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs vielen zo van het bot goed warm top vriendelijke bezorger

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees viel ook deze keer van de botten af als ik ernaar keek :). Heerlijke pittige marinade, dus was weer top! En nog snel bezorgd ook :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren weer heerlijke sparerins waarvan het vlees weer zo van de botjes afviel. Dikke pluim was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van reuze carpaccioschotel.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer goed!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk menu van carpaccio spare ribs en patat heelijk lekker mals top zoals altijd

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heeerlijke carpaccio + top service! Thank youu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd! Aanrader

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van gegeten. Vers stokbrood dat nog warm was, lekkere kruidenboter. Carpaccio salade was heerlijk en echt meer dan genoeg.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig lekker!!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio en space ribs waren heerlijk, de lekkerste van Almere! De mayonaise truffel bij de carpaccio is de beste keus, de honing mosterd was te overheersend.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Carpaccio van Almere! Altijd snel en top bezorgd

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker en netjes bezorgt.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Facking lekker

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, kwaliteit van het eten hoog. Zeker de spareribs waren erg lekker en mals en bloedheet toen ze aankwamen. Echt top!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten menu met spare ribs carpaccio verse patat heerlijk allemaal goed warm super mals vriendelijke bezorger netjes op tijd bezorgd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top carpaccio en super snel geleverd!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't was, als "vanouds" weer heerlijk.!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke broodjes, keurig op tijd geleverd

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar en bij thuiskomst (15min later) nog steeds lekker warm. Broodjes waren heerlijk!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste broodjes carpaccio ever, en de vitello tonnato ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel en lekker zoals je wilt op een zomerse avond:)

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer heerlijk!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom een ware traktatie!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ogen dicht en de vele bezoeken aan restaurant Rood konden we herbeleven. Ook de visite genoot volop. Rood gaat niet meer open want de sluiting was reeds eerder een feit. De smaak is er gelukkig nog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke carpaccio, rijk gevuld en mooi opgemaakt! Een hele goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekkere carpaccio. Wij zijn zeker fan!! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier al een aantal x besteld. Het eten is heerlijk!! Maar de bezorging ook elke keer Op de afgesproken tijd bezorgt. Echt een aanrader!!!!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd, heerlijke carpaccio! Spareribs waren lekker, vielen zo van het bot en een flinke hoeveelheid Vlaamse friet. Binnenkort bestellen we weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog voor de afgesproken tijd bezorgd ๐Ÿ‘ en hebben er weer van genoten thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste carpaccio! Flinter dun en smelt op je tong. Bij de spareribs glijdt het vlees van het bot

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit weer heerlijk en zeeeer klantvriendelijk. Is en blijft een aanrader!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Carpaccio heerlijk vriendelijke bezorger

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en top kwaliteit

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het kader van help de plaatselijke horeca hebben wij deze keer besteld bij Carpaccio Almere. Heerlijk gegeten van de ruime portie zoete spareribs. Meer dan voldoende en gewoon niets op aan te merken. Heerlijk gebakken Vlaamse friet er bij (knapperig van buiten en zacht van binnen). De vriendelijke bezorger was er zeer snel en het eten was goed op temperatuur. Dat wordt zeker nog een keer bestellen! Hele dikke voldoende!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eind 2020 Carpaccio Almere leren kennen via een klant. Sindsdien bestellen wij op ons werk wekelijks hier o.a. onze italiaanse bollen. O.a. de ribeye als carpaccio zijn voortreffelijk. Kan niet anders dan de complimenten geven voor deze zaak! Chappeau!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren weer heerlijke carpaccio en ribs. Absolute klasse en goed warm geleverd met heerlijke sausjes. Zijn ook niet te beroerd om een stukje extra service te leveren. Topklasse!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd super lekker ๐Ÿ‘

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Spareribs en patat waren nog goed warm. Alles (zeker ook de carpaccio) smaakte heerlijk! En van alles meer dan voldoende. Dit is voor herhaling vatbaar :)

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk gegeten, super vriendelijke bezorger, op het afgesproken moment bezorgt!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer het spaerribs menu besteld en wederom erg tevreden. Heerlijk mals en vlees viel zo van het bot af!! Echt zeker een aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Snelle bezorging! Op de carpaccio salade mag alleen een stuk minder olie. Het was nu doordrenkt waardoor ik het gevoel had happen olie te eten. Broodje was nog warm.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere carpaccio

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het stond al klaar toen we het gingen ophalen. Het was nog goed warm toen we in Almere buiten thuis kwamen. Het vlees viel weer van de ribs af, zo mals. Smaak was goed. Patatjes waren ook goed doorbakken en carpaccio met de italiaanse bol met aioli is altijd goed!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse carpaccio, snel geleverd door een zeer vriendelijke jongen! Waar voor je geld. Ik zal zeker nog een keer bestellen

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er geen servetjes bij zaten, maar de broodjes en de salade waren super lekker!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Top

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke carpaccio en volgens afgesproken tijd bezorgd ๐Ÿ‘

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het kader van "Steun de lokale horeca" hebben wij deze keer besteld bij Carpaccio Almere. Wat een voortreffelijke spareribs. Heerlijk gaar, goed van smaak (de zoete) en meer dan voldoende! En dan de Vlaamse Friet. Heerlijk knapperig aan de buitenkant en zacht van binnen. Echt heerlijk gegeten! En de bezorging was uiterst vriendelijk. SUPER! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ben zeer tevreden , altijd zeer lekker

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij weer heerlijk gegeten van de carpaccioschotel. Echt een aanrader. Vers eten,mooi gepresenteerd, heerlijk en op tijd geleverd. Top!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam precies op tijd. Communicatie wat top. Jammer dat de broodjes karig belegd waren. De smaak van het beleg was namelijk heerlijk. Maar je proefde meer brood dan beleg.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was op tijd. Carpaccio was heerlijk heel anders dan de supermarkt. Maar de plakken mogen wel wat dikker., want het is nu flinterdun. Ik ga zeker weer bestellen in de toekomst๐Ÿ‘Œ

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker bezorgen erg goed echt aantebevelen

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier voor het eerst besteld, maar zeker niet voor het laatst. Ondanks dat het kerstavond was, perfect op tijd bezorgd. Warm en koud goed gescheiden, en het vlees was onwijs mals. Frites krokant en mooie ruime portie. Dikke aanrader dus!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is altijd even lekker en de spare-ribs zijn top. het vlees valt gewoon van het bot en de carpaccio is heerlijk.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, vlees was nog goed warm zelfs nadat we eerst de carpaccio hadden op gegeten en best een flinke portie. Ribs waren heerlijk mals en goed van smaak, niet heel erg pittig maar wel lekker. Carpaccio met truffel Mayo is echt een aanrader! Niet heel goedkoop maar het geld wel waard!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld van de carpaccio. Super goed en het was ruim voldoende! Geweldig vriendelijke bezorging. Hartelijke groet

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste carpaccio ever Alles vers en warm Malse spareribs Genieten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede kwaliteit, keurig verzorgd. Op tijd geleverd.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat wij onderweg waren hebben wij voor de eerste keer een broodje besteld en zelf opgehaald. Maar dat viel tegen ivm de carpaccio platen die we normaal bestellen en laten bezorgen. Maar dit ook via Facebook laten weten.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs zijn geweldig! Super mals. Bezorging ook stip op tijd.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er stond Max 40 minuten op site maar we hadden om 18.32 besteld maar kregen eten om 19.53 uur dat vind ik te lang zeker zonder dat te laten weten Carpaccio was wel lekker

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Erg tevreden!!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan alleen maar zeggen super. Alles super goed verzorgd.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, ben nog steeds bezig om de patat op te eten, zoveel is het :)

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Altijd een feestje om bij Carpaccio Almere te bestellen.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld van a tot z. Kwaliteit een dikke 10. Bezorging dikke 10. Communicatie dikke 10. Prijs zou iets minder mogen bijvoorbeeld een dikke 8. ๐Ÿ˜‰ Maar we hebben er van genoten.๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en de bestelling was netjes optijd. Aanrader!!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bijna 2 uur moeten wachten voordat de carpaccio was bezorgd. Dit is schandalig

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zag er netjes uit en de bezorging was vriendelijk. Aanrader!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt zo lekker, dat geloof je niet! Heel gauw weer....

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top carpaccio! De beste die ik ooit heb gegeten! En zoals altijd keurig op tijd bezorgd. Heerlijke lunch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed lekker vers En op tijd bezorgd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio was goed op temperatuur. Netjes verpakt. En lekker! Snelle bezorging.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! De carpaccio is zoals altijd heerlijk, maar ook de spareribs de hamburger waren fantastisch!! We komen snel weer een keer halen.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereid en lekker gegeten :). Vriendelijke bezorging. Misschien een idee om wel aan te kunnen klikken de italiaanse bol wel of niet erbij te leveren. Ivm glutenintollerantie mag ik deze niet eten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio, burger en friet besteld en het eten was OVERHEERLIJK! Omdat het de eerste keer was dat we carpaccio bestelde hebben we een normale gedaan, maar daar kregen we al snel spijt van! Volgende keer doen we de grote! Was ook nog lekker warm de friet en de burger ook. De kruidenboter was alleen iets te zoutig.. maar ach, daar proeven we overheen.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed! Carpaccio is de beste die ik ooit gegeten heb!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de juiste tijd en ook nog eens heel heel erg lekker!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onduidelijk werkwijze corona Eten was super lekker en mooi op tijd.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op de carpaccio zat geen kaas en heel veel groen. verder prima, spareribs waren prima

Reactie van Carpaccio :Geachte klant, dank voor de reactie. U heeft in dit geval de vitello tonato besteld en daar zit idd geen kaas op. De carpaccio runderhaas, entrecote of ribe eye wordt wel standaard met kaas geserveerd Met vriendelijke groet Team carpaccio almere

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super Alex

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon uitstekend

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grandioos!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega vers en echt een aanrader!!!!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke pluim weer ....snel& smakekijk

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling plaatsen was zo gebeurd. Daarna zo rond de 20x (15 min voor sluitingstijd) moeten bellen omdat ik zelf een foutje had gemaakt. Op de valreep kunnen wijzigen en daarna heerlijk genoten van de carpaccio. Ook de bezorger was zo bedachtzaam om niet aan te bellen omdat het misschien als vervelend werd ervaren, dus hij klopte zachtjes op het raam. We gaan zeker vaker bestellen!!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en carpaccio portie grootte en kwaliteit waren prima en alles werd supersnel bezorgd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Heerlijke verse carpaccio. Netjes op tijd bezorgd.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren zoals altijd voortreffelijk, maar ik vind het jammer en eerlijk gezegd niet klantvriendelijk dat de keus in bijgerechten zo beperkt is. Voorheen kreeg je zowel komkommersalade als friet, nu kan je maar 1 bijgerecht kiezen en als je friet kiest krijg je een gigantische portie die koud is voordat je ook maar op de helft bent. Ik snap dat niet iedereen op de salade zit te wachten maar geef mensen zelf de keus. Wat mij betreft liever wat minder friet en een beetje frisse salade erbij

Reactie van Carpaccio :Beste jaimy, We hebben hier idd voor gekozen omdat wij veel klachten kregen over deze combinatie dat de salade niet vers en warm was. Het is uiteraard wel mogelijk vermeld de volgende keer in de opmerking combinatie salade friet dan zullen wij deze aanpassen Mvg Alex carpaccio almerr

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker geluncht, bezorging was snel +/- halfuurtje. Netjes verpakt en de soep was nog warm

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste carpaccio van Almere.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijk eten

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. carpaccio was heerlijk. Veel friet en spareribs waren heerlijk mals

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top carpaccio heerlijke ribs