Reviews from Carpaccio Almere

Recent reviews

5.0
Letty
30 September 2022

Fantastisch gegeten weer!

Nathalie De Vries
25 September 2022

Top, snelle levering en echt heerlijke carpaccio!

Virág Tóth
25 September 2022

Grote portie friet en malse spareribs! Lekker

Bianca Vervoort
20 September 2022

Wij zijn altijd heel tevreden over de kwaliteit. We bestellen graag bij jullie en zullen dit ook blijven doen. De Spareribs en de Carpaccio waren wederom heerlijk. Het enige wat dit keer jammer was dat de salades zanderig waren. Zowel de losse salades als de rucola op de carpaccio. Die hebben we weg moeten gooien. Maar dit is nog nooit eerder gebeurd. De rest was heerlijk!

Pieter
18 September 2022

Het was weer perfect, heerlijk gegeten.

Wijkkies
14 September 2022

Altijd weer even lekker!! De bestelling is alleen vaak iets eerder dan de afgesproken tijd. Nou vinden wij dat geen probleem, maar het kan natuurlijk voorkomen dan mensen dan nog niet thuis zijn. Verder echt een aanrader! Heerlijk eten!

Claudine Ybema
10 September 2022

Super goede kwaliteit zoals altijd bij Carpaccio Almere en erg snelle bezorging!

Inge de Jong
3 September 2022

1e keer carpaccio bestelt en heerlijk gegeten

Tineke
1 September 2022

Heerlijk gegeten. Gaan we zeker vaker bestellen. Vriendelijke bezorgster. Top service.

geer
30 August 2022

echt heel erge lekkere ribben dank you Carpaccio .

Jeffrey van der Groep
28 August 2022
Esther
25 August 2022

Smaakte voortreffelijk. Keurig op tijd bezorgd. Super weer!

Irmad
23 August 2022

Super lekkere spareribs

Yentl
23 August 2022

Wat mij betreft mag de marinade wat minder over de spareribs want toen ik het er af haalde voor een groot deel kwamen ze bij mij eerder gekookt over als gebakken erg jammer De aioli was smaakvol en de Italiaanse bol was ook lekker Salade was ook verrassend en erg lekker van smaak

Esther
20 August 2022

Heerlijk gegeten. Was mijn eerste bestelling, maar ga zeker nog een keer bestellen. Bezorging was ook keurig op tijd. Kortom helemaal top!

Eveline
10 August 2022

Wauw! Wat was dit lekker! En wat een hoeveelheid, carpaccio (super lekker), spare ribs, frietjes, salade, extra broodje, sausjes, drankjes. Het kon niet op. En dat voor die prijs! Wij gaan gauw weer bestellen!

Pieter Kooijman
2 August 2022

Eigenlijk is het eten altijd super. Helaas is de carpaccio de laatste tijd niet meer lekker, is er iets veranderd aan de smaak? In ieder geval was het de afgelopen 3 bestellingen niet goed, smaakte bevroren. Misschien wat langer laten staan zodat dat smaakje eraf is. Bij de bestelling van gisteren was de boter helemaal gesmolten, het was een bakje vloeistof. Lijkt mij ook niet de bedoeling. (ik heb foto's hiervan) Normaal gesproken is mijn beoordeling 5 sterren, dit keer lager.

Reaction from Carpaccio

Geachte klant, Vervelend dat u de afgelopen bestellingen dit gevoel heeft, qua ingrediënten hebben wij niks veranderd. Qua vervoer hebben wij het wel veranderd, omdat de temperatuur zo oploopt in de zomer en wij de veiligheid van het eten willen waarborgen vervoeren wij de carpaccio in een koelbox met een vrieselement erbij zodat de carpaccio goed gekoeld aankomt. Helaas gebeurd het hierdoor wel eens dat de schalen kouder worden dan bij vertrek hier kunnen wij helaas niks aan doen enige advies wat ik zou kunnen geven is de carpaccio even een kwartiertje op kamertemperatuur laten komen. Boter snap ik, en zouden we eigenlijk idd niet moet doen in de zomer, in de koelbox bij de carpaccio is de boter te hard namelijk en in het tasje wordt het te warm. Excuses voor het ongemak

Chippie
29 July 2022

Prima bezorgservice en zeer goede kwaliteit van het eten. Hier krijg je waar voor je geld.

Liza
24 July 2022

Carpaccio zoals altijd TOP! Alleen de laatste 2x met bestellen was de sparibs niet lekker.. en dat is jammer want je betaald best wat..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabrina
21 July 2022
Wouter
12 July 2022

Weer heerlijk gegeten.

Els Meijs
8 July 2022
Manon
4 July 2022

Super heerlijk gegeten.

M.
3 July 2022

Het was weer heerlijk!

Michiel
1 July 2022

Wat een heerlijke broodjes! Bezorging was ook ruim 5 minuten voor de aangegeven tijd.

Tessa
29 June 2022

Carpaccio en ribs zoals altijd top. Ribs vallen van het bot, carpaccio prijzig maar redelijk ruim!

De Schrijvers
21 June 2022

Topservice en heerlijk gegeten!

Giselle
17 June 2022

Heerlijk zoals altijd.

Leonie
17 June 2022

Wat een heerlijke carpaccio, super zacht! Ik had de truffelmayonaise als saus, was heerlijk. Ik had er ook een salade en frietjes bij, dat was eigenlijk teveel want er zit ook een Italiaanse bol bij (heerlijk vers en warm uit de oven). Echt niks op aan te merken!

Joek Veenman
14 June 2022

De perfecte carpaccio! Altijd lekker en hele goede service!

Ed
13 June 2022

Altijd weer heerlijk eten. Carpaccio en burgers zijn echt aan te bevelen. Bovendien goede prijs en snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnold
2 June 2022

Wederom heerlijk en mooi op tijd geleverd.

J. van der Groep
29 May 2022

Lekker!!! Beter kan ik het niet omschrijven.

Jerry
21 May 2022

Altijd goed

E Meijs
20 May 2022

Had wat vergeten, toen gauw gebeld. Helaas hadden ze het te druk om de telefoon aan te nemen. Maar werd kort erna netjes terug gebeld en kon het vergeten nog toevoegen . Dus top service.

Ger Bongers
16 May 2022

Alles goed.!, maar ik schrok van het kleine portie, ben anders gewend bij jou. De vorige keer gaf je me nog het advies om de herlft de volgende dag te eten op een broodje. Daar is nu géén sprake van. Voor de rest alles oké hoor. En...........tot de volgende keer en veel succes.!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Carpaccio

Dat klopt, we hadden voorheen alleen de keuze 600gram en 1000gram, hebben hier de 400 gr aan toegevoegd voor de wat kleinere eter. Dus waarschijnlijk heeft u de vorige keer 600gr besteld en deze keer 400 gram

Remco
8 May 2022

Perfect op tijd en kwaliteit meer dan dik in orde. Vlees is super mals, smaak top. De friet die erbij zit is ook heerlijk, goede portie en goed gebakken, niet vet. De geitenkaas salade ook super, mooie sla en twee dikke stukken geitenkaas. Aanrader en we gaan hier zeker nog eens bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meijs
24 April 2022
Ria
17 April 2022

Het was heerlijk en veel, we hebben genoten!

De Schrijvers
14 April 2022

Het was weer heerlijk!

Dennis
10 April 2022

Wederom op tijd geleverd en het smaakte weer top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daantje
10 April 2022

Geweldige carpaccio, verse broodjes en optijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gonnie Woudenberg
1 April 2022

De spareribs waren perfect. Goed gaar. De tomatensoep is ook goed.

sander van wegen
25 March 2022

top aanrader

Sanne
13 March 2022

Lekkerste carpaccio

Esther
12 March 2022

Eten is super lekker, warm en snelle bezorging. Dit keer eenmaal blikje drinken vergeten maar ontzettend tevreden dus geen probleem!

Anne
10 March 2022

Weer heerlijk gegeten!!!

Els Meijs
10 March 2022

Zoals altijd een geweldige bezorging , zag er weer netjes uit en smaakte voortreffelijk.

Inge
7 March 2022

Weer een overheerlijk malse carpaccio gegeten! Een echte aanrader.

Martijn W.
25 February 2022

Nadat mijn vrouw zwanger raakte had ik haar 1 ding beloofd. Carpaccio wanneer ze bevallen zou zijn... Je mag eenmaal geen carpaccio eten wanneer je zwanger bent! Nu het eindelijk zo ver was heb ik de schaal om 1700 opgehaald. Alles stond keurig voor mij klaar en het personeel was vriendelijk. Mijn vrouw heeft GENOTEN. Jullie hebben haar dag doen schijnen! Extra broodjes zijn ietswat aan de dure kant maar de kwaliteit is goed. Aioli erg lekker!

Andrea
24 February 2022

Heerlijk zoals altijd top

Dennis
13 February 2022

Carpaccio was weer van topkwaliteit 👌 en de bezorging was ruim voor de afgesproken tijd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Ernst
6 February 2022

Zoals altijd: heerlijk.

MAIN Energie
4 February 2022

Was wederom top geregeld! Voor het hele bedrijf eten besteld. Alles was op tijd en warm, maar vooral weer heerlijk. Goed belegde broodjes met heerlijk vlees! Aanrader!

E.Meijs
2 February 2022
Karin Ernst
23 January 2022

Zoals altijd heerlijk.

Van Donkelaar
23 January 2022

Vlees is fantastisch, maar de patatjes misten wat zout.

Floris
18 January 2022

Aangegeven om half 6 te bezorgen, ze belde om 17:28 aan. Perfect! Het eten was heerlijk en ook best veel, zeker voor het geld. Wij hadden de carpaccio salade en die smaakte erg goed. Het brood was nog warm en fijn dat het deels was voorgesneden. De saus bij het brood proefde zelfgemaakt en vers. Volgende keer ga ik voor een stuk vlees!

MB
16 January 2022
Doornhouwer
14 January 2022

Het was heerlijk, deze was voor Martin (zou zijn verjaardag zijn vandaag) Rood was natuurlijk zijn favoriete restaurant. Romy, dochter van Martin was er ook met man en kind, we hebben genoten, herdacht, gelachen om de hoeveelheid patat, kon Martin nooit genoeg zijn en geproost op zijn verjaardag.

Brenda
7 January 2022

Miste wat kaas en beetje weinig pijnboompitten. Verder super lekker.

De Schrijvers
4 January 2022

Weer top!

E Meijs
3 January 2022

Volgende keer graag wel ei op het broodje gezond

Mike
29 December 2021

Precies op tijd bezorgd, heerlijk gegeten weer.

Babette Le belle
27 December 2021

Heerlijk eten en prima op tijd! Een echte aanrader

Loïs Martijn
23 December 2021
Stephan
16 December 2021

Super snel bezorgd En alles was heerlijk 🤤

Karin Ernst
12 December 2021

Wij bestellen regelmatig omdat de carpaccio en de spareribs de lekkerste zijn. Alleen jammer dat er in onze regio van Almere niet bezorgd wordt. Hopelijk kan daar nog iets aan gedaan worden.

Jayden
9 December 2021

Lekker zoals altijd!

Vervoort
9 December 2021

Heerlijke spare ribs valt zo van het bot. Lekker aangemaakte salade. Volgens afspraak bezorgd.

Arnold
7 December 2021

Was wederom heeeeeeerlijk!

Wim
4 December 2021

Prima mals vlees met een verse Italiaanse bol erbij. Niks op aan te merken, zij het dat ik erg weinig verschil proef tussen 'naturel' en 'gerookt'. Maar wie weet ligt dat aan mij. Aan de bezorging valt nog wel wat te verbeteren, niet aan de bezorger. Maar zo'n plastic 'tafeltje' op de schaal, zodat het plasticfolie niet aan het vlees en de dressing plakt zou erg handig zijn. En dan de bezorgtijd. Ik gaf als gewenste tijd op 18:30. Dat de bezorger dan een kwartier daarvoor of daarna arriveert vind ik prima. Maar 17:30 is gewoon erg onhandig! En dat was al de tweede keer.

De Schrijvers
29 November 2021

Weer top en heerlijk gegeten!

Schrijvers
27 November 2021

Heerlijk gegeten met vriendinnen!

Schrijvers
27 November 2021

Heerlijk gegeten, aanrader!

Marieke
24 November 2021

Zoals altijd weer heerlijk!! Op tijd, vriendelijk en echt een aanrader.

Stephan
24 November 2021

Het was weer super zoals altijd top💪🏻

Samantha
24 November 2021

Het eten was heerlijk. Beste spareribs en heerlijke carpaccio. Bezorging was ook op tijd

Cynthia
21 November 2021

Zoals altijd de allerbeste en allerlekkerste carpaccio vd wereld!

Pietersen
19 November 2021

Top!

Els Meijs
19 November 2021

Lekker malse carpaccio en super gare spareribs.

Sandra
13 November 2021

Heerlijke spareribs en carpaccio, flinke porties, goed heet, op tijd bezorgd.

Janssens
12 November 2021

Geweldig eten en nette bezorging!

Janneke
8 November 2021

Heerlijk eten!

O.
7 November 2021

Top zoals altijd!

M. Rombout
6 November 2021

Helemaal geweldig!

D
6 November 2021
Luc
2 November 2021

Lekkerste carpaccio van Nederland! Wij gaan verhuizen en zullen dit heel erg missen….

Elisa
29 October 2021
pascalle hoorn
27 October 2021

De lekkerste carpaccio !!

Piet
26 October 2021

Erg goed, ik beveel het iedereen aan!

Out
25 October 2021

Altijd top eten!

Lisanne
25 October 2021

Altijd goed eten hier en altijd op tijd en vriendelijk!

Vervoort
25 October 2021

Bezorging was volgens afspraak. Genoten van hele goede spare ribs, lekkere salade en maiskolf. Een echte aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janssens
18 October 2021

Erg lekker en snel bezorgd!

Marieke
11 October 2021

Het was weer heerlijk! De carpaccioschotel was weer rijkelijk belegd, warme broodjes en boter erbij. Smullen geblazen. Aanrader!

Anoniem
11 October 2021

Top!

Nathaly
7 October 2021

Niks meer aan toe te voegen. Was echt heerlijk en ontzettend snel bezorgd!

Anoniem
6 October 2021

Beste carpaccio ooit gegeten!

Lies
4 October 2021

Super eten!!!

Jan Wisse
2 October 2021

Makkelijk bestellen, snel geleverd en zoals altijd super lekker.

Jan
1 October 2021

Erg goed eten.

Anoniem
1 October 2021

Heerlijk gegeten!

Janny
30 September 2021

Super! Heerlijke Carpaccio en Spareribs! Werd op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Brigitte alvares
29 September 2021

Altijd weer heerlijk nergens betere carpaccio wij bestellen best vaak en elke keer weer genieten

Dennis
28 September 2021

Super snelle bezorging, dikke 10! En het smaakte natuurlijk weer TOP!

Jolande
22 September 2021

Erg lekker!

Lucas
20 September 2021

Heerlijk!

Martin
19 September 2021

Top service en super eten!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
19 September 2021

De lekkerste carpaccio en spare-ribs van Almere. Echt top.

Schrijvers
17 September 2021

Heerlijke spareribs waar onze kids van smullen en wij vinden de carpaccio ook erg lekker!

Kelly
17 September 2021

Heeeeeerlijk! Vandaag besteld als lunch op kantoor. Maar ook heerlijk als diner of bij de borrel!

Anoniem
15 September 2021

Lekkerste carpaccio ever.

Charell
15 September 2021

Eten was lekker. Enige feedback is meer satésaus wanneer je de kipsate met extra kip besteld.

Lucas
13 September 2021

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elisa
10 September 2021

Top carpaccio! Beter bestaat niet.

Jansens
10 September 2021

Goed als altijd!

Lucas
4 September 2021

Deze carpaccio is zo goed, nergens betere gegeten!

Giel
1 September 2021

Altijd lekker

Liza
25 August 2021

Love it!!

Anita Hennekes
23 August 2021

Was echt super👍👍 Spareribs waren heerlijk echt een aanrader! Ook de Carpaccio was toppie!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cynthia
20 August 2021

Beste carpaccio van Nederland 💪🏻

G.Bongers
16 August 2021

PRIMA.!

Elisa
16 August 2021

Zoals altijd weer top!

Frans
14 August 2021

Patat is minder ,slap.

Jennifer
13 August 2021

Goddelijk lekker en uitstekende service :)

Almar
9 August 2021

Top! Spareribs vielen van het bot af.

Sanne
5 August 2021
Marnix
2 August 2021

Eten was heerlijk, snel bezorgt. Spareribs vielen van bot

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Giel
30 July 2021

Altijd goed!

Anoniem
28 July 2021

Lekker!

Sandra
26 July 2021

Super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joland
22 July 2021

Top eten en snel en vriendelijk bezorgd.

Anoniem
19 July 2021
Joey
16 July 2021

Vlees valt van het bot af zo goed gemaakt zijn ze 🤌

Andrea
14 July 2021

Heerlijk zoals altijd de beste carpaccio en spare ribs top!

Mo
12 July 2021
Dennis
11 July 2021

Werd weer snel geleverd (ruim binnen de gestelde tijd) en weer heerlijk genoten van de carpaccio, top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
10 July 2021

Heerlijke carpacciosalade gegeten. Mooi op tijdbezorgd zelfeerder dan de aangegeven tijd. Echt het proberen waard !

Nico Bleuel
10 July 2021

Ben echt fan van jullie maar deze keer was het smaakloos - veel te nat alsof we zelf iets uit de vriezer klaar hebben gemaakt. Heel jammer hopelijk de volgende keer weer de kwaliteit die we gewent zijn!

Janneke
7 July 2021

Heerlijk eten!

Els
6 July 2021

was weer lekker en vlotter bezorgd dan aan gegeven.

Jolanda
6 July 2021

Super goed!

Linda
2 July 2021

Zoals altijd weer heerlijke carpaccio! Super super lekker. We bestellen wel vaker, maar we blijven terug komen!

Wim
28 June 2021

Heerlijke spare ribs viel zo van het bot heerlijk van smaak vriendelijke bezorger top

Rene ter Borgh
27 June 2021
Arnold
26 June 2021

Was wederom heerlijk!! Goed service en niet te beroerd om iets extras te doen voor de klant. Helemaal goed! Alleen het geheim van de lekkere sambal wordt niet prijsgegeven :)

Menno
20 June 2021
Inge
19 June 2021

Altijd top kwaliteit en snelle service!

John
18 June 2021

Goud!! Altijd heel lekker!! Beste kwaliteit!!

Andrea
17 June 2021

Heerlijk gegeten lekkerste carpaccio en spare ribs van Almere fijne bezorging top

Marcel
11 June 2021

Was weer net zo lekker als de vorige keer.

Els
9 June 2021

was erg lekker en keurig verzorgt en aan de wensen voldaan.

Wim
7 June 2021

Heerlijke spare ribs vielen zo van het bot goed warm top vriendelijke bezorger

Jordy
7 June 2021

Het vlees viel ook deze keer van de botten af als ik ernaar keek :). Heerlijke pittige marinade, dus was weer top! En nog snel bezorgd ook :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
6 June 2021

Het waren weer heerlijke sparerins waarvan het vlees weer zo van de botjes afviel. Dikke pluim was erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gustaaf
6 June 2021

Genoten van reuze carpaccioschotel.

Bianca
3 June 2021

Keer op keer goed!

Luc
1 June 2021

Top!

Andrea
31 May 2021

Heerlijk menu van carpaccio spare ribs en patat heelijk lekker mals top zoals altijd

Abigail Doorstam
30 May 2021

Wederom heeerlijke carpaccio + top service! Thank youu!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
30 May 2021

Heerlijk en op tijd! Aanrader

Jolanda
30 May 2021

Top!

Schulten
24 May 2021

Heerlijk van gegeten. Vers stokbrood dat nog warm was, lekkere kruidenboter. Carpaccio salade was heerlijk en echt meer dan genoeg.

Anna
24 May 2021

Het was weer geweldig lekker!!

Isja
22 May 2021

De carpaccio en space ribs waren heerlijk, de lekkerste van Almere! De mayonaise truffel bij de carpaccio is de beste keus, de honing mosterd was te overheersend.

Mirjam
18 May 2021

Top!

Tessa
14 May 2021

Beste Carpaccio van Almere! Altijd snel en top bezorgd

Jasper
14 May 2021
Jan
6 May 2021

Top!

Els
4 May 2021

was weer erg lekker en netjes bezorgt.

Kenley van der Hart
4 May 2021

Facking lekker

ten Berge
3 May 2021

Keurig op tijd, kwaliteit van het eten hoog. Zeker de spareribs waren erg lekker en mals en bloedheet toen ze aankwamen. Echt top!

Giselle
1 May 2021
Giel
30 April 2021

Gewoon altijd 👍🏼

Sanne
27 April 2021
Andrea
27 April 2021

Heerlijk gegeten menu met spare ribs carpaccio verse patat heerlijk allemaal goed warm super mals vriendelijke bezorger netjes op tijd bezorgd

Anoniem
27 April 2021

Top!

jan
26 April 2021

Top carpaccio en super snel geleverd!

Sj
21 April 2021
G.Bongers
19 April 2021

't was, als "vanouds" weer heerlijk.!

GertJan Kooijman
19 April 2021
Simone
18 April 2021

Was weer heerlijk

Virgil
17 April 2021
Sjors
16 April 2021

heerlijke broodjes, keurig op tijd geleverd

Pascalle Hoorn
12 April 2021

Heerlijk zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michiel
10 April 2021
Martinus
9 April 2021

Bestelling was op tijd klaar en bij thuiskomst (15min later) nog steeds lekker warm. Broodjes waren heerlijk!!

Cam
5 April 2021

Heerlijk en super levering!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Siham
4 April 2021

Beste broodjes carpaccio ever, en de vitello tonnato ook heerlijk!

Nicole
1 April 2021

Top! Snel en lekker zoals je wilt op een zomerse avond:)

Marieke
29 March 2021

Wat was het weer heerlijk!

alex
28 March 2021
Arnold
26 March 2021

wederom een ware traktatie!

Keshia
23 March 2021

Heerlijke broodjes!

Ashley
19 March 2021
Henk Vermeer
8 March 2021

Ogen dicht en de vele bezoeken aan restaurant Rood konden we herbeleven. Ook de visite genoot volop. Rood gaat niet meer open want de sluiting was reeds eerder een feit. De smaak is er gelukkig nog.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Valesca
7 March 2021

Heerlijke carpaccio, rijk gevuld en mooi opgemaakt! Een hele goede service!

Celina
7 March 2021

Altijd super lekkere carpaccio. Wij zijn zeker fan!! Heerlijk!

Van laarhoven
7 March 2021

Hier al een aantal x besteld. Het eten is heerlijk!! Maar de bezorging ook elke keer Op de afgesproken tijd bezorgt. Echt een aanrader!!!!

Isja
1 March 2021

Optijd bezorgd, heerlijke carpaccio! Spareribs waren lekker, vielen zo van het bot en een flinke hoeveelheid Vlaamse friet. Binnenkort bestellen we weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
28 February 2021

Nog voor de afgesproken tijd bezorgd 👍 en hebben er weer van genoten thanks

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John bollemeijer
27 February 2021

Top!!

Anouk
27 February 2021

Beste carpaccio! Flinter dun en smelt op je tong. Bij de spareribs glijdt het vlees van het bot

Arnold
25 February 2021

Ronduit weer heerlijk en zeeeer klantvriendelijk. Is en blijft een aanrader!

Andrea
24 February 2021

De beste Carpaccio heerlijk vriendelijke bezorger

Steph
24 February 2021

Snelle bezorging en top kwaliteit

Avalon
23 February 2021

In het kader van help de plaatselijke horeca hebben wij deze keer besteld bij Carpaccio Almere. Heerlijk gegeten van de ruime portie zoete spareribs. Meer dan voldoende en gewoon niets op aan te merken. Heerlijk gebakken Vlaamse friet er bij (knapperig van buiten en zacht van binnen). De vriendelijke bezorger was er zeer snel en het eten was goed op temperatuur. Dat wordt zeker nog een keer bestellen! Hele dikke voldoende!

Onno Boele
19 February 2021

Eind 2020 Carpaccio Almere leren kennen via een klant. Sindsdien bestellen wij op ons werk wekelijks hier o.a. onze italiaanse bollen. O.a. de ribeye als carpaccio zijn voortreffelijk. Kan niet anders dan de complimenten geven voor deze zaak! Chappeau!

EM
14 February 2021
Els
12 February 2021
Arnold
8 February 2021

Waren weer heerlijke carpaccio en ribs. Absolute klasse en goed warm geleverd met heerlijke sausjes. Zijn ook niet te beroerd om een stukje extra service te leveren. Topklasse!

Niels
4 February 2021

Snelle bezorging en zoals altijd super lekker 👍

Suzan Hoogland
30 January 2021

Bezorging was op tijd. Spareribs en patat waren nog goed warm. Alles (zeker ook de carpaccio) smaakte heerlijk! En van alles meer dan voldoende. Dit is voor herhaling vatbaar :)

Brigitte
29 January 2021
Sandra
28 January 2021

Overheerlijk gegeten, super vriendelijke bezorger, op het afgesproken moment bezorgt!

Giselle
27 January 2021

Deze keer het spaerribs menu besteld en wederom erg tevreden. Heerlijk mals en vlees viel zo van het bot af!! Echt zeker een aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar

Kristel
27 January 2021

Lekker! Snelle bezorging! Op de carpaccio salade mag alleen een stuk minder olie. Het was nu doordrenkt waardoor ik het gevoel had happen olie te eten. Broodje was nog warm.

Rs
24 January 2021

Lekkere carpaccio

Je
24 January 2021
Sanne
20 January 2021

Het stond al klaar toen we het gingen ophalen. Het was nog goed warm toen we in Almere buiten thuis kwamen. Het vlees viel weer van de ribs af, zo mals. Smaak was goed. Patatjes waren ook goed doorbakken en carpaccio met de italiaanse bol met aioli is altijd goed!

Marieke
14 January 2021

Heerlijke verse carpaccio, snel geleverd door een zeer vriendelijke jongen! Waar voor je geld. Ik zal zeker nog een keer bestellen

Kelly
14 January 2021

Jammer dat er geen servetjes bij zaten, maar de broodjes en de salade waren super lekker!

Hennekes
13 January 2021

Was Top

Sj
13 January 2021

Erg lekker!

Dennis
9 January 2021

Heerlijke carpaccio en volgens afgesproken tijd bezorgd 👍

Yvonne
8 January 2021

In het kader van "Steun de lokale horeca" hebben wij deze keer besteld bij Carpaccio Almere. Wat een voortreffelijke spareribs. Heerlijk gaar, goed van smaak (de zoete) en meer dan voldoende! En dan de Vlaamse Friet. Heerlijk knapperig aan de buitenkant en zacht van binnen. Echt heerlijk gegeten! En de bezorging was uiterst vriendelijk. SUPER! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

izabella
7 January 2021

ik ben zeer tevreden , altijd zeer lekker

Marieke
30 December 2020

Wat hebben wij weer heerlijk gegeten van de carpaccioschotel. Echt een aanrader. Vers eten,mooi gepresenteerd, heerlijk en op tijd geleverd. Top!

Claudia van Jaarsveld
30 December 2020
Kimberley
28 December 2020

Bezorging kwam precies op tijd. Communicatie wat top. Jammer dat de broodjes karig belegd waren. De smaak van het beleg was namelijk heerlijk. Maar je proefde meer brood dan beleg.

Deets
26 December 2020

Bezorger was op tijd. Carpaccio was heerlijk heel anders dan de supermarkt. Maar de plakken mogen wel wat dikker., want het is nu flinterdun. Ik ga zeker weer bestellen in de toekomst👌

De koning
25 December 2020

Heel lekker bezorgen erg goed echt aantebevelen

Brigitte
25 December 2020
Martijn
24 December 2020

Hier voor het eerst besteld, maar zeker niet voor het laatst. Ondanks dat het kerstavond was, perfect op tijd bezorgd. Warm en koud goed gescheiden, en het vlees was onwijs mals. Frites krokant en mooie ruime portie. Dikke aanrader dus!

lindsay
21 December 2020

het eten is altijd even lekker en de spare-ribs zijn top. het vlees valt gewoon van het bot en de carpaccio is heerlijk.

Max
17 December 2020

Netjes op tijd, vlees was nog goed warm zelfs nadat we eerst de carpaccio hadden op gegeten en best een flinke portie. Ribs waren heerlijk mals en goed van smaak, niet heel erg pittig maar wel lekker. Carpaccio met truffel Mayo is echt een aanrader! Niet heel goedkoop maar het geld wel waard!

Anna
15 December 2020

We hebben gesmuld van de carpaccio. Super goed en het was ruim voldoende! Geweldig vriendelijke bezorging. Hartelijke groet

Ray
13 December 2020

Super gegeten!

Mike
12 December 2020

Super goed

Nathalie
30 November 2020

Beste carpaccio ever Alles vers en warm Malse spareribs Genieten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brigitte
28 November 2020

Heerlijk eten. Goede kwaliteit, keurig verzorgd. Op tijd geleverd.

Tamara
27 November 2020

Omdat wij onderweg waren hebben wij voor de eerste keer een broodje besteld en zelf opgehaald. Maar dat viel tegen ivm de carpaccio platen die we normaal bestellen en laten bezorgen. Maar dit ook via Facebook laten weten.

Monique
26 November 2020

De spareribs zijn geweldig! Super mals. Bezorging ook stip op tijd.

Nathasja Jansen
24 November 2020

Er stond Max 40 minuten op site maar we hadden om 18.32 besteld maar kregen eten om 19.53 uur dat vind ik te lang zeker zonder dat te laten weten Carpaccio was wel lekker

Janny
23 November 2020

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Erg tevreden!!

Linda
23 November 2020

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Cristina Antunes
22 November 2020
Diana
14 November 2020

Kan alleen maar zeggen super. Alles super goed verzorgd.

Jan
13 November 2020

Heerlijk, ben nog steeds bezig om de patat op te eten, zoveel is het :)

NA
12 November 2020

Heerlijk! Altijd een feestje om bij Carpaccio Almere te bestellen.

Verwoert
9 November 2020
Cindy Henneman
9 November 2020

Super geregeld van a tot z. Kwaliteit een dikke 10. Bezorging dikke 10. Communicatie dikke 10. Prijs zou iets minder mogen bijvoorbeeld een dikke 8. 😉 Maar we hebben er van genoten.👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
7 November 2020

Het was heerlijk en de bestelling was netjes optijd. Aanrader!!

Han
2 November 2020

Ik heb bijna 2 uur moeten wachten voordat de carpaccio was bezorgd. Dit is schandalig

Den Besten
29 October 2020

Heerlijk gegeten. Zag er netjes uit en de bezorging was vriendelijk. Aanrader!

Elsbeth
29 October 2020

Echt zo lekker, dat geloof je niet! Heel gauw weer....

Luc
26 October 2020

Top carpaccio! De beste die ik ooit heb gegeten! En zoals altijd keurig op tijd bezorgd. Heerlijke lunch!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steef
24 October 2020

Altijd goed lekker vers En op tijd bezorgd

Pamela
24 October 2020

Carpaccio was goed op temperatuur. Netjes verpakt. En lekker! Snelle bezorging.

Ricardo van Wijngaarden
20 October 2020

We hebben weer heerlijk gegeten! De carpaccio is zoals altijd heerlijk, maar ook de spareribs de hamburger waren fantastisch!! We komen snel weer een keer halen.

Kees
20 October 2020

Goed bereid en lekker gegeten :). Vriendelijke bezorging. Misschien een idee om wel aan te kunnen klikken de italiaanse bol wel of niet erbij te leveren. Ivm glutenintollerantie mag ik deze niet eten.

Kristle
17 October 2020

Carpaccio, burger en friet besteld en het eten was OVERHEERLIJK! Omdat het de eerste keer was dat we carpaccio bestelde hebben we een normale gedaan, maar daar kregen we al snel spijt van! Volgende keer doen we de grote! Was ook nog lekker warm de friet en de burger ook. De kruidenboter was alleen iets te zoutig.. maar ach, daar proeven we overheen.

Luc
12 October 2020

Heel erg goed! Carpaccio is de beste die ik ooit gegeten heb!

Elisa
10 October 2020

Precies op de juiste tijd en ook nog eens heel heel erg lekker!

jef
1 October 2020

Onduidelijk werkwijze corona Eten was super lekker en mooi op tijd.

Mark
19 September 2020

Heerlijk

c. swaan
2 September 2020

op de carpaccio zat geen kaas en heel veel groen. verder prima, spareribs waren prima

Reaction from Carpaccio

Geachte klant, dank voor de reactie. U heeft in dit geval de vitello tonato besteld en daar zit idd geen kaas op. De carpaccio runderhaas, entrecote of ribe eye wordt wel standaard met kaas geserveerd Met vriendelijke groet Team carpaccio almere

Sander van wegen
30 August 2020

altijd lekker

Gerben
26 August 2020

was weer super Alex

J. Kempers
16 August 2020

Gewoon uitstekend

Ivar
7 August 2020

Grandioos!

Tessa
2 August 2020

Mega vers en echt een aanrader!!!!

Maggie
2 August 2020

Dikke pluim weer ....snel& smakekijk

Tamara
1 August 2020

Bestelling plaatsen was zo gebeurd. Daarna zo rond de 20x (15 min voor sluitingstijd) moeten bellen omdat ik zelf een foutje had gemaakt. Op de valreep kunnen wijzigen en daarna heerlijk genoten van de carpaccio. Ook de bezorger was zo bedachtzaam om niet aan te bellen omdat het misschien als vervelend werd ervaren, dus hij klopte zachtjes op het raam. We gaan zeker vaker bestellen!!

Ton
27 July 2020

Spareribs en carpaccio portie grootte en kwaliteit waren prima en alles werd supersnel bezorgd. Top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne Van Heusden
15 July 2020

Zeer tevreden. Heerlijke verse carpaccio. Netjes op tijd bezorgd.

</