Avaliações de Carpaccio Almere

Avaliações recentes

5.0
Andrea Pleiter
Ontem

Top zoals altijd malse spareribes lekkere carpaccio super

Jonker
23 setembro 2023
Ruud
18 setembro 2023

Geweldige carpaccio en spare ribs!

Angie
17 setembro 2023

Zoals altijd.... HEERLIJK!!!!!

By Rietje
15 setembro 2023

Altijd een 10!

Poort
10 setembro 2023

Zoals gebruikelijk prima, maar de frites mogen wel wat krokanter.

Tim te Beek
10 setembro 2023

Weer genoten, was erg lekker.

Robin de Nier
9 setembro 2023

Altijd overheerlijk eten hier! Een genot om hier te bestellen!

Wim
8 setembro 2023

Perfect op tijd bezorgd. De gerookte carpaccio was iets aan de flauwe kant. De pokebowl "om te proberen" buitengewoon smakelijk. Of ik het een volgende keer zou bestellen weet ik echter niet, omdat ik niet zo heel erg dol op het concept ben net koude rijst.

Cindy Bergamin
7 setembro 2023

Goede kwaliteit qua eten en snelle correcte bezorging !

Esther
4 setembro 2023

Heerlijke carpaccio. Supersnel bezorgd.

Ingrid
20 agosto 2023

Echt heel lekker, jammer dat jullie niet in de Noorderplassen bezorgen.

Esther
12 agosto 2023

Heerlijk gegeten. De carpaccio was weer super.

E Meijs
10 agosto 2023

was weer zoals altijd heerlijk en keurig verzorgt en de bezorging was ook uitstekend.

Michel
6 agosto 2023

Heerlijk, goed verzorgd! Spullen.

BP
6 agosto 2023

De spareribs en carpaccio waren heerlijk zoals altijd. De patat was wat aan de slappe kant. Hoewel het sealen van de verpakking goed bedoeld is, denk ik niet dat dit daar ten goede aan komt.

Gabriella
3 agosto 2023
Daphne
21 julho 2023

De carpaccio was heerlijk. De spare ribs vielen tegen. Het smaakte niet als voorheen. Andere marinade en/of manier van bereiding?

Angie
20 julho 2023

Heerlijk eten vooral de spare-ribs!!! Echt een aanrader!!!!

Stephanie de Jongh
19 julho 2023

Heerlijke Carpaccio en vitelllo Tonnato, Zag er goed verzorgd uit en bestelling was op tijd geleverd. Super dat je al dagen van te voren kan bestellen. Kleine kanttekening dat er iets meer tonijn mayonaise mag op de Vitello. Dat je extra kunt bij bestellen is een goed punt, maar wist niet dat het nodig zou zijn. Is een aanrader om te doen.

Dennis Gerritsen
15 julho 2023

Niets te klagen! Wel de complimenten voor zowel de carpaccio als de bezorging en bezorger!

Nicole
15 julho 2023
S Blom
15 julho 2023

Eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Super lekkere carpaccio!

Karin
1 julho 2023

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Alleen is het toch zo jammer dat er bij ons nog steeds niet bezorgd wordt. Wij moeten het iedere keer gaan halen. Soms komt dat niet uit en doen we geen bestelling. Jammer hoor.

Jolanda
24 junho 2023

Echt top. Erg lekker zeker de moeite waard!!

By Rietje
24 junho 2023
Arnold Dikstaal
24 junho 2023

Wederom heerlijk en erg snel bezorgd. Dank!

Vleemink
19 junho 2023

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam. Rietvelt
16 junho 2023
Esther
16 junho 2023

Was weer super lekker en snel bezorgd.

Gabriella
13 junho 2023

Zoals altijd was het weer heerlijk! Geen opmerkingen behalve bedankt weer voor het heerlijke eten en snelle bezorgen!

Jeffrey van der Groep
12 junho 2023
Andrea Pleiter
11 junho 2023

Menu heerlijk zoals altijd spare ribs vallen zo van het bot en de carpaccio ook mals

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole
11 junho 2023
Rob
10 junho 2023

Was weer super

Saskia
4 junho 2023

Wij zijn grote fan van Carpaccio Almere, het eten is altijd super vers en bijzonder lekker, de sla knapperig, de broodjes warm, super vriendelijke bezorging, tot nu toe super tevreden!

Giel
3 junho 2023

Altijd goed!

Rob
30 maio 2023
Tim
28 maio 2023

Echt heerlijke spareribs en goede patat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Floris
26 maio 2023
Letty
24 maio 2023

Altijd geweldig lekker!!

Jim
24 maio 2023

Erg lekker

Henk
24 maio 2023

Levertijd prima en de spareribs lekker mals.

Esther
23 maio 2023
Ellen Mulder
20 maio 2023

Heel lekker zeker voor herhaling vatbaar maar wat we misten waren de pijnboompitten. Zagen staan extra pijnboompitten en dachten dat deze er wel gewoon bijzaten. Helaas was dit niet het geval.

Saskia
15 maio 2023

Super lekker, van top kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rov
14 maio 2023

Heerlijke spare ribs!!!!

Ed
7 maio 2023

Wederom een overheerlijke carpaccio met truffelmayonaise gegeten. Wat een geweldige kwaliteit is dit.

Hans Kluck
4 maio 2023

Altijd top zo lekker bestellen vaker alles keurig lekker op temperatuur en goed van smaak

G
1 maio 2023

Voor de verandering maar eens de spare ribs besteld i.p.v. de carpaccio en ik moet zeggen ook deze heeft heerlijk gesmaakt! Het vlees heerlijk mals en viel van het bot af, heerlijk gemarineerd ( niet te veel en ook niet te weinig). Vlaamse friet ook heerlijk knappiger en voldoende. Al met al goede portie en lekker. Zeker een aanrader!

Marije
30 abril 2023

De carpaccio was weer super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mischa
29 abril 2023

Wat ongelofelijk lekker zeg!

Frans
29 abril 2023

Het was weer heerlijk. Alleen jammer dat er bij onze postcode nog steeds niet bezorgd wordt.

Linda
28 abril 2023
Esther
25 abril 2023

Heerlijke spareribs. Zo mals dat ze van het bot afvielen. Heerlijke saus. Voor herhaling vatbaar. Bezorging keurig op tijd. Vriendelijke dame die het kwam brengen.

Hans Kluck
23 abril 2023

Goed als altijd we bestellen best vaak en is altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Els Meijs
20 abril 2023
Gonnie Woudenberg
17 abril 2023

Gamba piri piri is heerlijk. Lekker pittig. En de spare ribs zijn echt lekker. Heerlijk mals. De patat is ook perfect. Lekker veel. Voor herhaling vatbaar.

Stephan Voogel
15 abril 2023

Weer super zo als altijd

Alexandra
15 abril 2023
Kelly
3 abril 2023
Esther
1 abril 2023

Heerlijke carpaccio. Super snelle bezorging. Top!

Floris
31 março 2023

Top als altijd! Maaltijd goed op temperatuur met onderscheid tussen wat warm moet zijn en wat koud, goed van smaak. Op verzoek is netjes rekening gehouden met allergie. Bezorging snel, beleefd en vrolijk.

Michel
31 março 2023

Altijd snel bezorgd en top kwaliteit

Stef
26 março 2023

Betere spareribs vind je nergens👌🏻 heerlijk

Hennis
24 março 2023
Meijs
19 março 2023

Geweldige service. Altijd vriendelijk. Keurig verpakt.

Henk
19 março 2023

Voor eerste keer moet ik zeggen prima bereid eten.

Kroes
16 março 2023

Top services en heerlijk gegeten en snel geleverd

Letty Oudwater
5 março 2023

Altijd geweldig lekker!

R
27 fevereiro 2023
Van Wijk
25 fevereiro 2023

Weer heerlijk zoals altijd! Toch echt de lekkerste van Almere! Zeker een aanrader

Ger Bongers
19 fevereiro 2023
Arnold
18 fevereiro 2023

Was weer heerlijk.

Marieke
14 fevereiro 2023

Zoals altijd de beste carpaccio van Almere !!

Carolienschut
10 fevereiro 2023

Mooi op tijd bezorgd! Kwaliteit erg goed

J. Kempers
9 fevereiro 2023
Lin
6 fevereiro 2023

Heerlijk! als het een 10 kon zijn had ik dat gedaan!! Bedankt!

Ineke
4 fevereiro 2023

Het was lekker en het geheel zag er goed verzorgd uit. Wat ons betreft hoeft er geen broodje en boter bij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andrea Pleiter
4 fevereiro 2023

Eten was heerlijk lekkerste carpaccio van Almere ook de spareribs zo mals echt top

Sander
29 janeiro 2023

Lekkere carpaccio en dessert was ook top

Ying Liang
23 janeiro 2023

Prima op tijd en heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Letty Oudwater
15 janeiro 2023

Altijd heerlijk!

Voogel
8 janeiro 2023
Veldheet
7 janeiro 2023

Altijd perfect!!

Redney
6 janeiro 2023

Gewoon weer geweldig

Michel
26 dezembro 2022

Super lekker

D
24 dezembro 2022

Erg lekker! Een aanrader 😀

Eric Göbel
20 dezembro 2022

Was weer om te smullen tot de volgende keer

Els Meijs
13 dezembro 2022
Lydia
10 dezembro 2022
Karin
5 dezembro 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk.

joffrey
3 dezembro 2022

vlees was perfect maar jammer van bestelling van 80 euro niet je vlaamse friet erbij krijgt en tevens niet zijn te bereiken. om te melden

Stephan
26 novembro 2022

Heerlijk als altijd En de bezorging was dik optijd

Joek Veenman
18 novembro 2022

Altijd goede service!

Ed
14 novembro 2022

Was wederom uitzonderlijk lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Denise
12 novembro 2022

Was heel lekker, bijna onze vingers erbij opgegeten :-) bezorging was ook vlot.

Wim
11 novembro 2022

Bezorging prima: op tijd en met een glimlach. Kwaliteit van het vlees was goed, maar dat het gerookt zou zijn was absoluut niet te proeven.

Peter
8 novembro 2022

Koning van de carpaccio👌👌

Vanessa
7 novembro 2022

Heerlijk gegeten de spareribs waren botermals

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nick Zandvliet
4 novembro 2022

Heb heerlijk gegeten

Letty Oudwater
3 novembro 2022

Fantastisch!

Jeffrey
30 outubro 2022

Burgers waren alle 4 droog. Niet voor herhaling vatbaar.

Sensemakers BV
25 outubro 2022

Was zoals gewoonlijk weer top! Tijdige levering en lekker eten!

Sonja
24 outubro 2022

Suoer

Janny
23 outubro 2022

👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irma bulder
15 outubro 2022
Letty
30 setembro 2022

Fantastisch gegeten weer!

Nathalie De Vries
25 setembro 2022

Top, snelle levering en echt heerlijke carpaccio!

Virág Tóth
25 setembro 2022

Grote portie friet en malse spareribs! Lekker

Bianca Vervoort
20 setembro 2022

Wij zijn altijd heel tevreden over de kwaliteit. We bestellen graag bij jullie en zullen dit ook blijven doen. De Spareribs en de Carpaccio waren wederom heerlijk. Het enige wat dit keer jammer was dat de salades zanderig waren. Zowel de losse salades als de rucola op de carpaccio. Die hebben we weg moeten gooien. Maar dit is nog nooit eerder gebeurd. De rest was heerlijk!

Pieter
18 setembro 2022

Het was weer perfect, heerlijk gegeten.

Wijkkies
14 setembro 2022

Altijd weer even lekker!! De bestelling is alleen vaak iets eerder dan de afgesproken tijd. Nou vinden wij dat geen probleem, maar het kan natuurlijk voorkomen dan mensen dan nog niet thuis zijn. Verder echt een aanrader! Heerlijk eten!

Claudine Ybema
10 setembro 2022

Super goede kwaliteit zoals altijd bij Carpaccio Almere en erg snelle bezorging!

Inge de Jong
3 setembro 2022

1e keer carpaccio bestelt en heerlijk gegeten

Tineke
1 setembro 2022

Heerlijk gegeten. Gaan we zeker vaker bestellen. Vriendelijke bezorgster. Top service.

geer
30 agosto 2022

echt heel erge lekkere ribben dank you Carpaccio .

Jeffrey van der Groep
28 agosto 2022
Esther
25 agosto 2022

Smaakte voortreffelijk. Keurig op tijd bezorgd. Super weer!

Irmad
23 agosto 2022

Super lekkere spareribs

Yentl
23 agosto 2022

Wat mij betreft mag de marinade wat minder over de spareribs want toen ik het er af haalde voor een groot deel kwamen ze bij mij eerder gekookt over als gebakken erg jammer De aioli was smaakvol en de Italiaanse bol was ook lekker Salade was ook verrassend en erg lekker van smaak

Esther
20 agosto 2022

Heerlijk gegeten. Was mijn eerste bestelling, maar ga zeker nog een keer bestellen. Bezorging was ook keurig op tijd. Kortom helemaal top!

Eveline
10 agosto 2022

Wauw! Wat was dit lekker! En wat een hoeveelheid, carpaccio (super lekker), spare ribs, frietjes, salade, extra broodje, sausjes, drankjes. Het kon niet op. En dat voor die prijs! Wij gaan gauw weer bestellen!

Pieter Kooijman
2 agosto 2022

Eigenlijk is het eten altijd super. Helaas is de carpaccio de laatste tijd niet meer lekker, is er iets veranderd aan de smaak? In ieder geval was het de afgelopen 3 bestellingen niet goed, smaakte bevroren. Misschien wat langer laten staan zodat dat smaakje eraf is. Bij de bestelling van gisteren was de boter helemaal gesmolten, het was een bakje vloeistof. Lijkt mij ook niet de bedoeling. (ik heb foto's hiervan) Normaal gesproken is mijn beoordeling 5 sterren, dit keer lager.

Reacção a Carpaccio

Geachte klant, Vervelend dat u de afgelopen bestellingen dit gevoel heeft, qua ingrediënten hebben wij niks veranderd. Qua vervoer hebben wij het wel veranderd, omdat de temperatuur zo oploopt in de zomer en wij de veiligheid van het eten willen waarborgen vervoeren wij de carpaccio in een koelbox met een vrieselement erbij zodat de carpaccio goed gekoeld aankomt. Helaas gebeurd het hierdoor wel eens dat de schalen kouder worden dan bij vertrek hier kunnen wij helaas niks aan doen enige advies wat ik zou kunnen geven is de carpaccio even een kwartiertje op kamertemperatuur laten komen. Boter snap ik, en zouden we eigenlijk idd niet moet doen in de zomer, in de koelbox bij de carpaccio is de boter te hard namelijk en in het tasje wordt het te warm. Excuses voor het ongemak

Chippie
29 julho 2022

Prima bezorgservice en zeer goede kwaliteit van het eten. Hier krijg je waar voor je geld.

Liza
24 julho 2022

Carpaccio zoals altijd TOP! Alleen de laatste 2x met bestellen was de sparibs niet lekker.. en dat is jammer want je betaald best wat..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sabrina
21 julho 2022
Wouter
12 julho 2022

Weer heerlijk gegeten.

Els Meijs
8 julho 2022
Manon
4 julho 2022

Super heerlijk gegeten.

M.
3 julho 2022

Het was weer heerlijk!

Michiel
1 julho 2022

Wat een heerlijke broodjes! Bezorging was ook ruim 5 minuten voor de aangegeven tijd.

Tessa
29 junho 2022

Carpaccio en ribs zoals altijd top. Ribs vallen van het bot, carpaccio prijzig maar redelijk ruim!

De Schrijvers
21 junho 2022

Topservice en heerlijk gegeten!

Giselle
17 junho 2022

Heerlijk zoals altijd.

Leonie
17 junho 2022

Wat een heerlijke carpaccio, super zacht! Ik had de truffelmayonaise als saus, was heerlijk. Ik had er ook een salade en frietjes bij, dat was eigenlijk teveel want er zit ook een Italiaanse bol bij (heerlijk vers en warm uit de oven). Echt niks op aan te merken!

Joek Veenman
14 junho 2022

De perfecte carpaccio! Altijd lekker en hele goede service!

Ed
13 junho 2022

Altijd weer heerlijk eten. Carpaccio en burgers zijn echt aan te bevelen. Bovendien goede prijs en snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arnold
2 junho 2022

Wederom heerlijk en mooi op tijd geleverd.

J. van der Groep
29 maio 2022

Lekker!!! Beter kan ik het niet omschrijven.

Jerry
21 maio 2022

Altijd goed

E Meijs
20 maio 2022

Had wat vergeten, toen gauw gebeld. Helaas hadden ze het te druk om de telefoon aan te nemen. Maar werd kort erna netjes terug gebeld en kon het vergeten nog toevoegen . Dus top service.

Ger Bongers
16 maio 2022

Alles goed.!, maar ik schrok van het kleine portie, ben anders gewend bij jou. De vorige keer gaf je me nog het advies om de herlft de volgende dag te eten op een broodje. Daar is nu géén sprake van. Voor de rest alles oké hoor. En...........tot de volgende keer en veel succes.!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Carpaccio

Dat klopt, we hadden voorheen alleen de keuze 600gram en 1000gram, hebben hier de 400 gr aan toegevoegd voor de wat kleinere eter. Dus waarschijnlijk heeft u de vorige keer 600gr besteld en deze keer 400 gram

Remco
8 maio 2022

Perfect op tijd en kwaliteit meer dan dik in orde. Vlees is super mals, smaak top. De friet die erbij zit is ook heerlijk, goede portie en goed gebakken, niet vet. De geitenkaas salade ook super, mooie sla en twee dikke stukken geitenkaas. Aanrader en we gaan hier zeker nog eens bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meijs
24 abril 2022
Ria
17 abril 2022

Het was heerlijk en veel, we hebben genoten!

De Schrijvers
14 abril 2022

Het was weer heerlijk!

Dennis
10 abril 2022

Wederom op tijd geleverd en het smaakte weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daantje
10 abril 2022

Geweldige carpaccio, verse broodjes en optijd geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gonnie Woudenberg
1 abril 2022

De spareribs waren perfect. Goed gaar. De tomatensoep is ook goed.

sander van wegen
25 março 2022

top aanrader

Sanne
13 março 2022

Lekkerste carpaccio

Esther
12 março 2022

Eten is super lekker, warm en snelle bezorging. Dit keer eenmaal blikje drinken vergeten maar ontzettend tevreden dus geen probleem!

Anne
10 março 2022

Weer heerlijk gegeten!!!

Els Meijs
10 março 2022

Zoals altijd een geweldige bezorging , zag er weer netjes uit en smaakte voortreffelijk.

Inge
7 março 2022

Weer een overheerlijk malse carpaccio gegeten! Een echte aanrader.

Martijn W.
25 fevereiro 2022

Nadat mijn vrouw zwanger raakte had ik haar 1 ding beloofd. Carpaccio wanneer ze bevallen zou zijn... Je mag eenmaal geen carpaccio eten wanneer je zwanger bent! Nu het eindelijk zo ver was heb ik de schaal om 1700 opgehaald. Alles stond keurig voor mij klaar en het personeel was vriendelijk. Mijn vrouw heeft GENOTEN. Jullie hebben haar dag doen schijnen! Extra broodjes zijn ietswat aan de dure kant maar de kwaliteit is goed. Aioli erg lekker!

Andrea
24 fevereiro 2022

Heerlijk zoals altijd top

Dennis
13 fevereiro 2022

Carpaccio was weer van topkwaliteit 👌 en de bezorging was ruim voor de afgesproken tijd 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin Ernst
6 fevereiro 2022

Zoals altijd: heerlijk.

MAIN Energie
4 fevereiro 2022

Was wederom top geregeld! Voor het hele bedrijf eten besteld. Alles was op tijd en warm, maar vooral weer heerlijk. Goed belegde broodjes met heerlijk vlees! Aanrader!

E.Meijs
2 fevereiro 2022
Karin Ernst
23 janeiro 2022

Zoals altijd heerlijk.

Van Donkelaar
23 janeiro 2022

Vlees is fantastisch, maar de patatjes misten wat zout.

Floris
18 janeiro 2022

Aangegeven om half 6 te bezorgen, ze belde om 17:28 aan. Perfect! Het eten was heerlijk en ook best veel, zeker voor het geld. Wij hadden de carpaccio salade en die smaakte erg goed. Het brood was nog warm en fijn dat het deels was voorgesneden. De saus bij het brood proefde zelfgemaakt en vers. Volgende keer ga ik voor een stuk vlees!

MB
16 janeiro 2022
Doornhouwer
14 janeiro 2022

Het was heerlijk, deze was voor Martin (zou zijn verjaardag zijn vandaag) Rood was natuurlijk zijn favoriete restaurant. Romy, dochter van Martin was er ook met man en kind, we hebben genoten, herdacht, gelachen om de hoeveelheid patat, kon Martin nooit genoeg zijn en geproost op zijn verjaardag.

Brenda
7 janeiro 2022

Miste wat kaas en beetje weinig pijnboompitten. Verder super lekker.

De Schrijvers
4 janeiro 2022

Weer top!

E Meijs
3 janeiro 2022

Volgende keer graag wel ei op het broodje gezond

Mike
29 dezembro 2021

Precies op tijd bezorgd, heerlijk gegeten weer.

Babette Le belle
27 dezembro 2021

Heerlijk eten en prima op tijd! Een echte aanrader

Loïs Martijn
23 dezembro 2021
Stephan
16 dezembro 2021

Super snel bezorgd En alles was heerlijk 🤤

Karin Ernst
12 dezembro 2021

Wij bestellen regelmatig omdat de carpaccio en de spareribs de lekkerste zijn. Alleen jammer dat er in onze regio van Almere niet bezorgd wordt. Hopelijk kan daar nog iets aan gedaan worden.

Jayden
9 dezembro 2021

Lekker zoals altijd!

Vervoort
9 dezembro 2021

Heerlijke spare ribs valt zo van het bot. Lekker aangemaakte salade. Volgens afspraak bezorgd.

Arnold
7 dezembro 2021

Was wederom heeeeeeerlijk!

Wim
4 dezembro 2021

Prima mals vlees met een verse Italiaanse bol erbij. Niks op aan te merken, zij het dat ik erg weinig verschil proef tussen 'naturel' en 'gerookt'. Maar wie weet ligt dat aan mij. Aan de bezorging valt nog wel wat te verbeteren, niet aan de bezorger. Maar zo'n plastic 'tafeltje' op de schaal, zodat het plasticfolie niet aan het vlees en de dressing plakt zou erg handig zijn. En dan de bezorgtijd. Ik gaf als gewenste tijd op 18:30. Dat de bezorger dan een kwartier daarvoor of daarna arriveert vind ik prima. Maar 17:30 is gewoon erg onhandig! En dat was al de tweede keer.

De Schrijvers
29 novembro 2021

Weer top en heerlijk gegeten!

Schrijvers
27 novembro 2021

Heerlijk gegeten met vriendinnen!

Schrijvers
27 novembro 2021

Heerlijk gegeten, aanrader!

Marieke
24 novembro 2021

Zoals altijd weer heerlijk!! Op tijd, vriendelijk en echt een aanrader.

Stephan
24 novembro 2021

Het was weer super zoals altijd top💪🏻

Samantha
24 novembro 2021

Het eten was heerlijk. Beste spareribs en heerlijke carpaccio. Bezorging was ook op tijd

Cynthia
21 novembro 2021

Zoals altijd de allerbeste en allerlekkerste carpaccio vd wereld!

Pietersen
19 novembro 2021

Top!

Els Meijs
19 novembro 2021

Lekker malse carpaccio en super gare spareribs.

Sandra
13 novembro 2021

Heerlijke spareribs en carpaccio, flinke porties, goed heet, op tijd bezorgd.

Janssens
12 novembro 2021

Geweldig eten en nette bezorging!

Janneke
8 novembro 2021

Heerlijk eten!

O.
7 novembro 2021

Top zoals altijd!

M. Rombout
6 novembro 2021

Helemaal geweldig!

D
6 novembro 2021
Luc
2 novembro 2021

Lekkerste carpaccio van Nederland! Wij gaan verhuizen en zullen dit heel erg missen….

Elisa
29 outubro 2021
pascalle hoorn
27 outubro 2021

De lekkerste carpaccio !!

Piet
26 outubro 2021

Erg goed, ik beveel het iedereen aan!

Out
25 outubro 2021

Altijd top eten!

Lisanne
25 outubro 2021

Altijd goed eten hier en altijd op tijd en vriendelijk!

Vervoort
25 outubro 2021

Bezorging was volgens afspraak. Genoten van hele goede spare ribs, lekkere salade en maiskolf. Een echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janssens
18 outubro 2021

Erg lekker en snel bezorgd!

Marieke
11 outubro 2021

Het was weer heerlijk! De carpaccioschotel was weer rijkelijk belegd, warme broodjes en boter erbij. Smullen geblazen. Aanrader!

Anoniem
11 outubro 2021

Top!

Nathaly
7 outubro 2021

Niks meer aan toe te voegen. Was echt heerlijk en ontzettend snel bezorgd!

Anoniem
6 outubro 2021

Beste carpaccio ooit gegeten!

Lies
4 outubro 2021

Super eten!!!

Jan Wisse
2 outubro 2021

Makkelijk bestellen, snel geleverd en zoals altijd super lekker.

Jan
1 outubro 2021

Erg goed eten.

Anoniem
1 outubro 2021

Heerlijk gegeten!

Janny
30 setembro 2021

Super! Heerlijke Carpaccio en Spareribs! Werd op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Brigitte alvares
29 setembro 2021

Altijd weer heerlijk nergens betere carpaccio wij bestellen best vaak en elke keer weer genieten

Dennis
28 setembro 2021

Super snelle bezorging, dikke 10! En het smaakte natuurlijk weer TOP!

Jolande
22 setembro 2021

Erg lekker!

Lucas
20 setembro 2021

Heerlijk!

Martin
19 setembro 2021

Top service en super eten!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
19 setembro 2021

De lekkerste carpaccio en spare-ribs van Almere. Echt top.

Schrijvers
17 setembro 2021

Heerlijke spareribs waar onze kids van smullen en wij vinden de carpaccio ook erg lekker!

Kelly
17 setembro 2021

Heeeeeerlijk! Vandaag besteld als lunch op kantoor. Maar ook heerlijk als diner of bij de borrel!

Anoniem
15 setembro 2021

Lekkerste carpaccio ever.

Charell
15 setembro 2021

Eten was lekker. Enige feedback is meer satésaus wanneer je de kipsate met extra kip besteld.

Lucas
13 setembro 2021

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elisa
10 setembro 2021

Top carpaccio! Beter bestaat niet.

Jansens
10 setembro 2021

Goed als altijd!

Lucas
4 setembro 2021

Deze carpaccio is zo goed, nergens betere gegeten!

Giel
1 setembro 2021

Altijd lekker

Liza
25 agosto 2021

Love it!!

Anita Hennekes
23 agosto 2021

Was echt super👍👍 Spareribs waren heerlijk echt een aanrader! Ook de Carpaccio was toppie!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cynthia
20 agosto 2021

Beste carpaccio van Nederland 💪🏻

G.Bongers
16 agosto 2021

PRIMA.!

Elisa
16 agosto 2021

Zoals altijd weer top!

Frans
14 agosto 2021

Patat is minder ,slap.

Jennifer
13 agosto 2021

Goddelijk lekker en uitstekende service :)

Almar
9 agosto 2021

Top! Spareribs vielen van het bot af.

Sanne
5 agosto 2021
Marnix
2 agosto 2021

Eten was heerlijk, snel bezorgt. Spareribs vielen van bot

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Giel
30 julho 2021

Altijd goed!

Anoniem
28 julho 2021

Lekker!

Sandra
26 julho 2021

Super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joland
22 julho 2021

Top eten en snel en vriendelijk bezorgd.

Anoniem
19 julho 2021
Joey
16 julho 2021

Vlees valt van het bot af zo goed gemaakt zijn ze 🤌

Andrea
14 julho 2021

Heerlijk zoals altijd de beste carpaccio en spare ribs top!

Mo
12 julho 2021
Dennis
11 julho 2021

Werd weer snel geleverd (ruim binnen de gestelde tijd) en weer heerlijk genoten van de carpaccio, top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolanda
10 julho 2021

Heerlijke carpacciosalade gegeten. Mooi op tijdbezorgd zelfeerder dan de aangegeven tijd. Echt het proberen waard !

Nico Bleuel
10 julho 2021

Ben echt fan van jullie maar deze keer was het smaakloos - veel te nat alsof we zelf iets uit de vriezer klaar hebben gemaakt. Heel jammer hopelijk de volgende keer weer de kwaliteit die we gewent zijn!

Janneke
7 julho 2021

Heerlijk eten!

Els
6 julho 2021

was weer lekker en vlotter bezorgd dan aan gegeven.

Jolanda
6 julho 2021

Super goed!

Linda
2 julho 2021

Zoals altijd weer heerlijke carpaccio! Super super lekker. We bestellen wel vaker, maar we blijven terug komen!

Wim
28 junho 2021

Heerlijke spare ribs viel zo van het bot heerlijk van smaak vriendelijke bezorger top

Rene ter Borgh
27 junho 2021
Arnold
26 junho 2021

Was wederom heerlijk!! Goed service en niet te beroerd om iets extras te doen voor de klant. Helemaal goed! Alleen het geheim van de lekkere sambal wordt niet prijsgegeven :)

Menno
20 junho 2021
Inge
19 junho 2021

Altijd top kwaliteit en snelle service!

John
18 junho 2021

Goud!! Altijd heel lekker!! Beste kwaliteit!!

Andrea
17 junho 2021

Heerlijk gegeten lekkerste carpaccio en spare ribs van Almere fijne bezorging top

Marcel
11 junho 2021

Was weer net zo lekker als de vorige keer.

Els
9 junho 2021

was erg lekker en keurig verzorgt en aan de wensen voldaan.

Wim
7 junho 2021

Heerlijke spare ribs vielen zo van het bot goed warm top vriendelijke bezorger

Jordy
7 junho 2021

Het vlees viel ook deze keer van de botten af als ik ernaar keek :). Heerlijke pittige marinade, dus was weer top! En nog snel bezorgd ook :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel
6 junho 2021

Het waren weer heerlijke sparerins waarvan het vlees weer zo van de botjes afviel. Dikke pluim was erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gustaaf
6 junho 2021

Genoten van reuze carpaccioschotel.

Bianca
3 junho 2021

Keer op keer goed!

Luc
1 junho 2021

Top!

Andrea
31 maio 2021

Heerlijk menu van carpaccio spare ribs en patat heelijk lekker mals top zoals altijd

Abigail Doorstam
30 maio 2021

Wederom heeerlijke carpaccio + top service! Thank youu!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
30 maio 2021

Heerlijk en op tijd! Aanrader

Jolanda
30 maio 2021

Top!

Schulten
24 maio 2021

Heerlijk van gegeten. Vers stokbrood dat nog warm was, lekkere kruidenboter. Carpaccio salade was heerlijk en echt meer dan genoeg.

Anna
24 maio 2021

Het was weer geweldig lekker!!

Isja
22 maio 2021

De carpaccio en space ribs waren heerlijk, de lekkerste van Almere! De mayonaise truffel bij de carpaccio is de beste keus, de honing mosterd was te overheersend.

Mirjam
18 maio 2021

Top!

Tessa
14 maio 2021

Beste Carpaccio van Almere! Altijd snel en top bezorgd

Jasper
14 maio 2021
Jan
6 maio 2021

Top!

Els
4 maio 2021

was weer erg lekker en netjes bezorgt.

Kenley van der Hart
4 maio 2021

Facking lekker

ten Berge
3 maio 2021

Keurig op tijd, kwaliteit van het eten hoog. Zeker de spareribs waren erg lekker en mals en bloedheet toen ze aankwamen. Echt top!

Giselle
1 maio 2021